Ana bodrila dečka skotasubota, 11 jul 2009 01:29
Naša teniserka Ana Ivanović odnedavno je u vezi sa australijskim golferom Adamom Skotom, sa kojim se trenutno nalazi u Škotskoj gde mu pruža podršku na jednom golf turniru. Srpska teniserka indirektno je potvrdila za britanski list „Miror” da između nje i Skota postoji nešto više od prijateljstva, ali nije želela da zalazi u detalje.
S druge strane, jedan od najboljih golf igrača Australije bio je mnogo otvoreniji za razgovor, te je otkrio kako mu prija to što mu društvo na turniru u Loh Lomondu pravi upravo naša teniserka, te da zbog nje postiže mnogo bolje rezultate na terenu.
- Naravno da mojoj igri pomaže ako sam srećan. Ova sezona je za mene bila prilično frustrirajuća, ali sada igram dobar golf. Mislim da je važno da čovek bude mentalno sređen u svim sferama života - izjavio je Skot, koji je sa prošlogodišnjeg trećeg mesta najboljih golfera, ove godine pao na tek 43. poziciju. Razlog za ovako drastičan pad na listi bio je taj što je prvo raskinuo dugogodišnju vezu, a zatim doživeo i povredu kolena, ali se sada situacija popravlja, ponajviše zahvaljujući Ani.
- Budući da je i Ana vrhunska sportska zvezda, ona shvata kroz šta sve prolazim - objasnio je šarmantni Australijanac.
Inače, zanimljivo je da je Adam Skot viđen kako posmatra mečeve naše teniserke na nedavno završenom teniskom turniru u Vimbldonu, a par se zatim zaputio u Škotsku.
- Zaista uživam u svom boravku u Škotskoj i, naravno, ovde sam da navijam za Adama - rekla je Ivanovićeva ne otkrivajući koliko su dugo ona i Skot u vezi. Međutim, o tome da se između ovo dvoje mladih sportista nešto dešava, nagađa se od završetka Australijen open kada su Ana i Adam prvi put viđeni zajedno. Naime, u vreme trajanja teniskog turnira u Australiji, Ana Ivanović je još uvek bila u vezi sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, ali su se već tada čule glasine da je veza ovog para u krizi. Zatim su se u javnosti pojavile fotografije sa plaže u Kvinslendu na kojima se vidi kako Ana uživa u suncu i moru zajedno sa Adamom, što je samo ubrzalo raspad njene veze sa Verdaskom. Međutim, u to vreme Ana i Skot su tvrdili da su samo prijatelji, te da su se upoznali na snimanju reklame za „Roleksove” satove, budući da su oboje promoteri ovog brenda. Samo nekoliko nedelja kasnije, „Herald san” pisao je kako su Ana i Adam viđeni u šetnji Melburnom kada su delovali veoma prisno. Da li zbog brojnih profesionalnih obaveza ili prosto iz želje da svoju romansu sakriju od očiju javnosti, tek Ana i Adam su se osmelili da se zajedno pojavljuju tek šest meseci nakon upoznavanja.
Bivše ljubaviPre nego što je započeo vezu sa srpskom teniserkom, Adam Skot je važio za velikog zavodnika,a među njegovim bivšim devojkama je i holivudska glumica Kejt Hadson.
S druge strane, Ana Ivanović je brižljivo čuvala svoj ljubavni život za sebe, sve dok prošle godine na Olimpijadi u Pekingu nije upoznala Fernanda Verdaska. Španski teniser je prvi dečko koga je Ana javno pokazivala, ali je ljubav bila kratkog veka.
Blic