Posts : 963 Points : 1059 Join date : 2009-06-26 Age : 29 Location : Everywhere...
AAAA pa to sam gledala! Bilo je na rts-u i to 2 puta! Oba puta sam gledala! Najvise volim onog malo genija Spensera i onog crnca nmg da se setim kako se zove....da bile je i Bones,ali sad ce i 3. sezonu da puste....
Posts : 916 Points : 985 Join date : 2009-06-27 Age : 38 Location : Paracin
Ja obozavam Nindza ratnike... Najvise volimda gledam kada se bore u I fazi zato sto se tada smejem do suza... Makoto Nagano je moj idol... a jako volim i Hacumija Jamadu koga mi je jako zao jer ga se porodica odrekla.... A to je sve na super kanalu Fox-u
zato sto je non-stop na tom takmicenju,i nikad nije pobedio...nikako ne moze da stigne do kraja...ali covek je stvarno super... isti su nam favoriti... mada meni prvo Jamada,pa onda Nagano...ali emisija je super... a i voditelji su extra...Ivan Tesanovic i Miljan Milicevic...heheheh nekad samo njih slusam i ni ne gledam emisiju...
Ja u svakoj sobi skoro imam po tv, kako nemam pojma... neki su jako stari, ali barem rade! Jel znate da smo dobili licencu za Nindza ratnike i da treba da krene snimanje na Avali!