Posts : 963 Points : 1059 Join date : 2009-06-26 Age : 29 Location : Everywhere...
Evo ja cu prva da pocnem.....pa ona me pomalo nervira,cula sam da uobrazena i tako to,PRELEPA je pravi andjelak,to ne mogu da poreknem,mislim da losije igra zato sto je sada puna para i tenis je ne zanima,postace nova Ana Kurnjikova,iako je u jednom intervjuu rekla da to nije tacno,i da nece postati kao Ana K,negoda ce napraviti malu pauzu i dokazati da moze....pa mi jedino mozemo da cekamo i vidimo da li je to tacno i da,uvek cu je podrzavati,ma sta njena odluka bila! SRBIJA...sry ako sam nekog uvredila,ali to je moje misljenje....
Posts : 37 Points : 38 Join date : 2009-06-28 Age : 33 Location : Cik pogodi :)
Pa i nemam sad nek misljenje o njoj... Cini mi se da je ok ovako... Nerviralo me sad kada je lose igrala, pre Vimbldona, prozivali su je kako nema ovo, nema ono, nema prijatelje... I koliko su smarali zbog raskida sa Verdaskom!
jaooo ja ovde nisam nista stavila...pa nemoguce...hehehehe pa sta da kazem o Ani...igra super,ponekad malo me nervira kod servisa to bacanje loptice...zato cesto i pravii duple servis greske...izgleda fenomenalno,sto pokazuju i brojne liste,koje je svrstavaju u najlepse zene sveta...