Posts : 916 Points : 985 Join date : 2009-06-27 Age : 38 Location : Paracin
VB mislim da je najveca moguca glupost koju su mogli da smisle... mada priznajem da sam ga gledala... verovatno cu ga opet gledati... jer je zaraza jedna najobicnija
OT sam obozavala a onda sam je zamrzela kad je Sajko ispao zato sto sam celu noc plakala i imala temperaturu 39.....i potrosila sav kredit i nikad nisam toliko plakala...
Ja sam vristala, mama nije znala sta da radi sa mnom...hahahaha...posle bila u sobi i nije mi bilo dobro a temperatura mi naredna dva dana nije spadala...a brat kao nesto me tesi a znam a je navijao za Vukasina......grrrrrrrrr
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaa gledajte Sajka sad u Vi pitate.....gledaaaaaaaaaaaaaaaaaajte
gledala sam ja...obozavam tu emisiju... gledala sam i kad su druge zemlje se takmicile... i jedva cekam da ovo pocne... mada ce to tek tamo u oktobru...
Uh, bice bas zanimljivo, bas sam citala neki intervju sa Andrijom Milosevicem... Ovih dana ce valjda krenuti na put... tamo vladaju zivi vulkani, snazni vetrovi, stara plemena, opasni insekti, otrovne zmije...
Posts : 916 Points : 985 Join date : 2009-06-27 Age : 38 Location : Paracin
uuuu vulkani .... valjda ima preko 200 aktivnih vulkana gore... bice im strava... a dnevno se oseti preko 100 manjih zemljitresa... ja sam opcinjena tim prirodnim pojavama zamljotresima i vulkanima