Posts : 963 Points : 1059 Join date : 2009-06-26 Age : 29 Location : Everywhere...
Ja mislim da je on vrlo prizeman decko,mnogo mi je zabavan,pre svega ga volim zato sto je ostao veran svojoj drzavi i dokazao je da moze daleko da dogura....
Posts : 916 Points : 985 Join date : 2009-06-27 Age : 38 Location : Paracin
Dopada mi se kao teniser... a jos vise kao licnost... blizak mi je po godinama i to je veliki + u tome sto ga volim.... dopada mi se zato sto je normalan... zato sto voli da se zeza i na svoj i na tudj racun
Jako volim Noleta i puno mi se dopada kako igra, dok sam trenirala tenisi trudila sam se da se ugledam na njega. Sad iako vise ne treniram tenis zbog zdravstvenih razloga, non stop gledam sve meceve i sve turnire, na kojima igraju svi nasi teniseri.
Ja vec treniram.....i vec sam ga zamrzela...zbog trenera koji zakazuje trening u 7 ujutru na raspustu.......grrrrrrr...... A Noleta volim zato sto je Nole XD
ako nemas dobrog trenera, to je najgore sto moze da ti se desi, moj trener je bio super, i super mi je islo, tman sam krenula u profi vode, ali ja i moja glupa polenska alergija svakog proleca!!!!!!!! Mrzim svoje sinuse najvise na svetu!