Novak Djokovic forum

You are not connected. Please login or register

Janko i Biljana

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Janko i Biljana on Wed Aug 12, 2009 2:10 pm

*SlAdjAnA*

avatar
Mod
Mod

U Monte Carlu 2009.
Meni su oni divan par...

Komentarisite...

2 Re: Janko i Biljana on Wed Aug 12, 2009 2:16 pm

Tennis_queen

avatar
Admin
Admin
Nsm znala da ima devojku xD....bas je slatka! Svidjaju mi se kao par....
Sta je ona po zanimanju??


_________________
http://novak-djokovic-forum.forumakers.com

3 Re: Janko i Biljana on Wed Aug 12, 2009 2:18 pm

Tennis_queen

avatar
Admin
Admin
Biljana: Zadavila bih mog Janka!


Kada Janko Tipsarević igra svoj meč na Vimbldonu, ženski deo publike gleda njega, a muški u njegov "boks". Tamo već neko vreme sedi njegova devojka Biljana Šešević.

"Kada Janko igra dobro, nema potrebe da mu bilo šta govorim i podržavam sa tribina. Tada se trudim samo da uživam u igri. Ali, čim krene da srlja i da pravi gluposti, onda i meni proradi živac i nekada mi dođe da siđem na teren i prosto ga udavim", otkrila je atraktivna Novosađanka za "Večernje novosti".

Bilja ne spada u one devojke, čija se "karijera" sastoji od pojavljivanja sa poznatim dečkom.

"Trudim se da budem što samostalnija, i uvek sam se trudila da sama zaradim svoj dinar. Ranije sam radila na televiziji u Novom Sadu, a sada sam zaposlena u jednoj londonskoj firmi koja se bavi prodajom luksuznih jahti. Takođe, nisam zapostavila ni školu, tako da sam magistrirala na industrijskom inženjeringu i marketingu", predstavlja sebe Biljana, koja sve češće prati Janka na turnirima.

Ona priznaje da veza sa profesionalnim teniserom nije jednostavna, ali tvrdi da ona i Janko to lako prevazilaze.

"Iako je teško uskladiti obaveze, jer Janko dosta putuje, a i ja moram da radim, mi uspevamo da održimo našu vezu stabilnom. Živimo zajedno u Beogradu, i ako se uporedimo sa ostalim teniskim parovima, mi smo sjajni. Dogodi se da ja putujem tokom godine sa njim na neka takmičenja, ali bilo je i obrnutih situacija kada je on pratio mene. Tako se dogodilo, na primer, da je Janko išao sa mnom kada sam bila u Splitu na sajmu nautike".

Kako izgleda Biljanin i Jankov slobodan dan na Vimbldonu?

"Ne stižemo mnogo da izlazimo tokom Vimbldona, što je i normalno. Uglavnom ceo dan provodimo u klubu i na terenima. Ipak, ponekad uveče odemo u neki restoran na večeru ili u bioskop u Čelsiju. Imamo i mnogo prijatelja ovde, možda ćemo se videti s nekima od njih", kaže nasmejana Biljana Šešević.

Za razliku od većine tenisera, koji uglavnom odsedaju u blizini Vimbldona, Janko i Biljana su se odlučili za hotel blizu "Stamford Bridža", stadiona Čelsija.

"Prošle godine smo bili smešteni u kući u neposrednoj blizini terena. Bilo je to tek koji minut hoda od kluba. Ipak, ovog puta smo se opredelili za hotel "Milenijum", odmah pored Čelsijevog stadiona, jer smatramo da tu imamo veću privatnost i mogućnost da se opustimo".

Koliko je Biljana uticala na sve bolje igre našeg tenisera, ostaće tajna. Ipak, njen uticaj na Jankov stajling je očigledna.

"Mislim da nisam mnogo uticala na njega, jer njemu sazrevanje i stabilnost dolaze sa godinama. Vidite da je sada mirniji na terenu čak i u teškim situacijama, kada se lomi meč. A, i skinuo je pirsing. To sam ga već ja naterala. Pa, zar nije ovako lepši?", pita Bilja.

Javnost ga pamti kao poklonika pirsinga i tetovaža, često ofarbane kose. Danas, bar engleske novinare, Janko potseća na "primernog studenta".

"I dok drugi teniseri svoje čitalačke potrebe mahom zadovoljavaju programom filmova u avionu ili hotelskim jelovnikom, Beograđanin se druži sa Ničeom, Dostojevskim i Geteom. I ako mu u ponedeljak pođe za rukom da pobedi Nemca Rajnera Šutlera, Tipsarević bi mogao da dospe i do polufinala", piše "Dejli telegraf".

Ono što Englezi nisu znali je da Tipsarević već neko vreme ne čita filozofiju.

"Poslednjih nekoliko meseci ne čitam tako često kao što sam navikao. Neke od knjiga su bile suviše depresivne i nije mi se dopadao način na koji sam razmišljao o svetu, posebno onom koji me okružuje na ATP turu, posle čitanja tih materijala. Nije mi ni pomoglo u tenisu. Ne kažem da sada postižem bolje rezultate jer ne čitam, nego jednostavno sam uzeo nekoliko meseci pauze od filozofije", rekao je Janko, koji "apstinenciju" od teškog štiva ne povezuje knjigom koja je na njega ostavila loš utisak.

"Radi se o tome da imam problema da razdvojim realnost i ono što se dešava u knjigama. To ume da opterećuje, posebno ako knjigu pokušate da razumete na pravi način. Da shvatite poruku koja vam se šalje", pojasnio je Tipsarević.

Što se tenisa tiče, Janko je poslao jasnu poruku da nije više igrač koji zablista protiv favorita i onda bude počišćen od sebi ravnog ili znatno lošije rangiranog tenisera.

"Ponosan sam na sebe jer sam uspeo u nečemu što mi inače ne polazi tako često za rukom, a to je da odigram sjajno protiv favorita, a da zatim istu igru ponovim i protiv manje poznatog tenisera u narednom kolu.

Gomila iznenađenja na ovogodišnjem Vimbldonu, dovela je Janka u situaciju da posle Rodika, naleti na Tursunova, a posle Tursunova, na još znatno slabije rangiranog tenisera - Rajnera Šutlera.

"Šutler je moj veoma, veoma blizak prijatelj. Imamo i istog menadžera. Hiljadu puta smo vežbali zajedno. On je vrlo nezgodan protivnik, jer se umnogome razlikuje od Rodika ili Tursunova. Od njega ne mogu da očekujem "poklonjene" poene. Ne kažem da je bolji od njih, ali ću morati drugačije da postavim svoju igru. Hoću da kažem da ću protiv Šutlera ja biti taj koji će morati da preuzme inicijativu i da stvara poene, a to protiv Rodika ili Tursunova nije bilo moguće. U narednom meču biću u prilici da budem agresivniji, a na meni je da iskoristim tu šansu", svestan je opasnosti Tipsarević, koji bi sledećeg izrazitog favorita mogao da sretne tek u polufinalu protiv Rafaela Nadala.

Ovo sam nasla na netu...


_________________
http://novak-djokovic-forum.forumakers.com

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum